Hepp Autósiskola Nyíregyháza

Rólunk

Hepp Szabolcs Közlekedési Szakoktató Nyíregyháza

 
Hepp Szabolcs - Autósiskola Nyíregyháza
Hepp Szabolcs közlekedési szakoktató vagyok, 2003 óta foglalkozom gépjárművezető képzéssel. Munkám során a Nyíregyházi Egyetemen felnőttképzés- és felnőttoktatás szakon diplomát szereztem. Most a 2016-os évben láttam elérkezettnek az időt, hogy saját iskolát alapítsak.
Célom a piaci helyzetekhez igazítottan, a lehető legmagasabb színvonalon és szinten átadni az újonnan közlekedni, megtanulni vágyók számára a KRESZ, a vezetés elmélet illetve a műszaki elméleti tantárgyak tananyagát, valamint a gyakorlati oktatás során kialakítani a tanulóban az önálló, biztonságos, szabályos közlekedést.
 
Iskolánkban A, A1, A2, AM és B kategóriák megszerzésére van lehetőség, valamint jogosítványodat automata váltóval szerelt járművel is megszerezheted. Az elméleti képzést két formában tudjuk megvalósítani: tantermi illetve számítógépes, azaz e-learning képzésben. Megpróbálunk olyan díjcsomagokat összeállítani, amelyekből mindenki a számára a lehető legkedvezőbbet választhatja. 
 
Alapelvünk a korrekt és tiszta tájékoztatás, amely során mindenki tiszta képet kap a felmerülő összes költségről, valamint lehetőségekről. 
 
 
Iskolánkban dolgozó összes szakoktató rendkívül türelmes, magas szakmai tudással és gyakorlati idővel rendelkező kiemelt szakember. Fontos számunkra a tisztesség, a tisztaság, a pontos ismeretátadás, valamint a becsületes elszámolás. Használjuk a visszapillantó tükröt, de nem hátrafelé nézünk benne, hanem lépést tartunk az újdonságokkal, az új technológiai vívmányokkal.
  
Ha számodra fontosak ezek a lehetőségek és alapelvek, akkor csatlakozz iskolánkhoz bizalommal. 
Érdeklődhetsz e-mailben, telefonon és személyesen.

Üdvözlettel Hepp Szabolcs és az iskola szakoktatói

 

Show Buttons
Hide Buttons